Політика конфіденційності Workplace Standard

Workplace Standard дає змогу користувачам тієї самої організації або робочої області (далі – «Компанія») чи спільноти, до якої вони належать або з якою співпрацюють, ефективніше надавати й отримувати робочу інформацію. У цій Політиці конфіденційності описано, як і коли вашу інформацію буде збирати, використовувати й поширювати компанія Facebook, коли ви, ваші колеги, бізнес-партнери або інші користувачі працюватимете на платформі Workplace Standard (яка включає веб-сайти, додатки та інші онлайнові сервіси Workplace, які пов’язані з цією Політикою конфіденційності та називаються «Сервіси».) Ця Політика конфіденційності застосовується до вашого використання Сервісів. Інші Сервіси Facebook регулюються відповідними умовами.
ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ Ми пропонуємо Компаніям варіанти Workplace Essential, Workplace Advanced і Workplace Enterprise, які надають змогу контролювати всі облікові записи Workplace Standard, домени електронних адрес яких належать Компанії (далі – «Оновлені облікові записи»), і оновити ці облікові записи з наданням новій спільноті Workplace Essential, Workplace Advanced або Workplace Enterprise. Це надає Компанії змогу отримувати, оброблювати та видаляти будь-які дані, надіслані або раніше надані через Сервіси Оновленими користувачами, включно з усіма файлами, повідомленнями, групами та повідомленнями в Чаті Workplace.
Якщо ви приєдналися до Workplace Standard із використанням адреси електронної пошти, номера телефону або інших облікових даних, якими Компанія не володіє, але поширили вміст у спільноті Компанії (включно з усіма даними, поширеними в групах у спільноті цієї Компанії та в Чаті Workplace з Оновленими користувачами), тоді Компанія після оновлення до спільноти Workplace Essential, Workplace Advanced або Workplace Enterprise отримуватиме й контролюватиме всі дані, які було надіслано або надано через Сервіси в цій групі або спільноті Компанії. Сюди включено всі файли та повідомлення, якими ділилися раніше та які ви можете надавати в майбутньому для Оновлених облікових записів у цій групі або спільноті Компанії, зокрема в Чаті Workplace з Оновленими користувачами.
Якщо Компанія вирішить виконати оновлення до Workplace Essential, Workplace Advanced або Workplace Enterpris, вам потрібно буде прийняти нові умови під час оновлення, зокрема нову політику конфіденційності та умови використання. Отримати додаткову інформацію про відмінності між Workplace Standard, Workplace Essential, Workplace Advanced і Workplace Enterprise, а також оновити обліковий запис можна тут. Якщо Компанія вирішить виконати оновлення до Workplace Essential, Workplace Advanced або Workplace Enterprise, порядок обробки й використання вашої інформації в такій спільноті Компанії Workplace, зокрема інформації, яку ви раніше поширили в групі або спільноті Компанії у Workplace Standard, визначатиме Компанія, а не Facebook.
Переконайтеся, що у вас є всі необхідні згоди й дозволи, перш ніж публікувати будь-яку інформацію про інших користувачів Сервісів або вашої Компанії у Workplace.

I. Яку інформацію ми збираємо?
Інформацію, яку надаєте ви та інші особи. Ми можемо збирати таку інформацію від вас і про вас:
  • контент та інша інформація, яку ви надаєте нам під час використання Сервісу, зокрема коли ви реєструєте обліковий запис, створюєте або поширюєте контент чи повідомлення, а також коли спілкуєтеся з іншими користувачами. Сюди може входити інформація про контент, який ви надаєте, як-от дата створення файлу. Ми збираємо також інформацію про те, як ви використовуєте наші Сервіси, наприклад тип контенту, який ви переглядаєте або з яким взаємодієте, а також частоту й тривалість ваших дій;
  • контактна інформація, як-от повне ім’я й адреса електронної пошти, а також будь-яка контактна інформація, що стосується інших користувачів (наприклад, телефонні номери або адреси електронної пошти), яку ви вивантажуєте, синхронізуєте або імпортуєте (наприклад, з вашого особистого Облікового запису Facebook);
  • посада, відомості про департамент та ієрархію штатних посад, а також інша інформація, яка стосується вашої роботи або Компанії;
  • повідомлення й інформація, яку інші люди надають під час використання Сервісів. Наприклад, інформація про вас (коли інші люди поширюють або коментують ваше фото, надсилають вам повідомлення або завантажують, синхронізують чи імпортують вашу контактну інформацію);
  • вміст усіх повідомлень, надісланих за допомогою Сервісів;
  • повідомлення користувачів, відгуки, рекомендації й ідеї, надіслані нам, а також будь-яка інша інформація, яку ви надаєте нам, коли ви або ваша Компанія контактуєте чи взаємодієте з нами для підтримки Сервісів;
  • інформація про людей і групи, з якими ви пов’язані, спосіб вашої взаємодії з ними, наприклад люди, з якими ви обмінюєтеся повідомленнями найчастіше, або групи, у яких ви поширюєте відомості; і
  • будь-яка інша інформація, яку ви вивантажуєте, поширюєте для інших користувачів або надаєте нам безпосередньо через Сервіси.
Інформація, яку ми збираємо із сімейства компаній Facebook та інших Сервісів Facebook.
Ми можемо отримувати інформацію про вас із Сервісів Facebook, які ви використовуєте, наприклад із вашого особистого облікового запису Facebook та інших компаній, якими володіє або керує Facebook, згідно з їхніми умовами та політиками конфіденційності. Ми можемо використовувати цю інформацію в цілях, викладених у розділах «Як ми використовуємо цю інформацію» цієї Політики конфіденційності. Дізнайтеся більше про ці компанії Facebook та їхні політики конфіденційності, а також про Політику даних Facebook.
Інформація від незалежних партнерів. Ми можемо також отримувати інформацію від наших сторонніх партнерів про ваші дії у Workplace і не тільки, наприклад інформацію від партнера, коли ми разом пропонуємо вам сервіси.
Дані/місцезнаходження пристрою. Ми можемо збирати інформацію з комп’ютерів, телефонів або інших пристроїв, а також відомості про них, коли ви інсталюєте або отримуєте наші Сервіси, зокрема місцезнаходження пристрою (конкретні географічні дані) через GPS, Bluetooth або Wi-Fi. Ми можемо асоціювати або пов’язувати інформацію, яку збираємо з ваших різних пристроїв. Це допомагає нам узгоджено надавати Сервіси на різних пристроях.
Дані журналів і файлів cookie. Ми автоматично збираємо певну інформацію, яку надає ваш браузер або операційна система через Сервіси, як-от ваша ІР-адреса та інші ідентифікатори браузера чи пристрою, тип браузера, відомості про операційну систему, дані про збої, інтернет-провайдера, сторінки, які ви відвідуєте до та після використання Сервісів, дату й час вашого відвідування, ваші дії (наприклад, посилання, за якими ви переходите, і переглянуті сторінки) у Сервісах, а також іншу інформацію зі стандартного журналу сервера (далі – «Журнал і дані файлів cookie»).
Ми можемо зазначати або записувати в журнал дані, що зберігаються у файлах cookie, а також у місцевих сховищах для автоматичного збирання інформації. Ви можете дізнатися більше про те, як ми використовуємо файли cookie та пов’язані технології, включно з цілями, задля яких ми їх використовуємо, зі статті Політика щодо файлів cookie. Користуючись цими Сервісами, ви надаєте згоду на використання нами файлів cookie й аналогічних технологій, описаних у нашій Політиці щодо файлів cookie.
Ваш браузер або пристрій може мати налаштування для цих технологій. Щоб дізнатися, чи доступні ці налаштування, що вони роблять і як вони працюють, див. довідку про роботу браузера або пристрою. Деякі сигнали браузера або пристрою можуть залишатися нерозпізнаними або без відповіді, а деякі налаштування можуть перешкоджати використанню можливостей, які ми пропонуємо. Крім того, налаштування, доступні в браузері або на пристрої, досить часто застосовуються лише до цього конкретного браузера або пристрою.

II. Як ми використовуємо зібрану нами інформацію?
Facebook використовуватиме інформацію, яку ми збираємо, для надання, розробки, покращення й монетизації Сервісів, а також Сервісів Facebook та інших сервісів, які надаються Компаніями Facebook. Приклади використання:
  • обмін повідомленнями з користувачами стосовно їхнього використання Сервісів;
  • покращення та посилення безпеки, цілісності й захисту Сервісів для вас та інших користувачів;
  • експлуатація, технічне обслуговування й покращення систем та інфраструктури, за допомогою яких надаються Сервіси та інші Сервіси Facebook (зверніть увагу, що ми використовуємо ті самі системи й інфраструктуру для підтримки як Сервісів, так і Сервісів Facebook). Наприклад, за допомогою журналів збоїв, що стосуються вашого використання Сервісів, ми можемо виявити й виправити помилки, які можуть також бути в Сервісах Facebook;
  • персоналізація та налаштування взаємодії з вами в рамках надання Послуг, зокрема показ контенту, обмін повідомленнями або теми (включно з платним контентом), що можуть бути для вас цікавими або популярні чи модні в спільноті вашої Компанії;
  • розробка нових інструментів, продуктів або сервісів, які ми можемо вводити для майбутньої розробки й покращення взаємодії;
  • надання вам маркетингових повідомлень, обмін повідомленнями з вами про наші Сервіси, а також інформування вас про наші політики й умови. Ми також використовуємо вашу інформацію для надання вам відповідей, коли ви до нас звертаєтеся;
  • пов’язані дії в наших Сервісах і Сервісах Facebook на різних пристроях, якими керує або користується та сама людина, щоб покращити Сервіси й інші Сервіси Facebook, які ми надаємо; і
  • проведення аналізу даних і системи, зокрема дослідження для покращення Сервісів і Сервісів Facebook.

III. Як поширюється ця інформація?
Ми можемо поширювати інформацію, яку збираємо, за таких обставин:
  • спільноті, якщо ви вирішуєте поширити відомості та обмінюватися повідомленнями через Сервіси. Ви можете вибрати, якій аудиторії надавати контент, наприклад поширити контент у межах Групи або в Чаті Workplace;
  • Компанії, якщо вона контролює свою спільноту Workplace, як описано вище та в Умовах надання послуг Workplace Standard. За таких обставин Компанія нестиме відповідальність за спосіб використання вашої інформації;
  • стороннім постачальникам послуг, які можуть допомагати надавати Сервіси або частину Сервісів;
  • компаніям Facebook для цілей, викладених вище;
  • стороннім програмам, веб-сайтам або іншим сервісам, до яких ви можете підключитися через Сервіси;
  • у зв’язку зі значною корпоративною транзакцією, зокрема продажем наших Сервісів, злиттям, консолідацією, продажем активів, у малоймовірному випадку банкрутства чи неплатоспроможності або якщо власник чи контролер усіх чи частини наших Сервісів або їх активів зміниться – у такому разі ми можемо передати вашу інформацію новому власнику;
  • щоб допомогти перевірити облікові записи й дії, а також посилити безпеку й захист у Сервісах і Сервісах Facebook і не тільки, наприклад щоб розслідувати підозрілу діяльність або порушення наших умов чи політик; і
  • за вашими іншими вказівками або дозволами.
Ми можемо також надавати інформацію, яку збираємо, стороннім партнерам і клієнтам, які допомагають нам надавати й покращувати наші Сервіси або інші Сервіси Facebook, або які користуються нашими рекламними й пов’язаними продуктами, завдяки яким ви можете отримувати Workplace Standard як безкоштовний сервіс. Ми не надаємо інформацію, за якою можна ідентифікувати вашу особу (наприклад, ім’я або адресу електронної пошти, за якою можна безпосередньо з вами зв’язатися або вас ідентифікувати), партнерам із реклами, вимірювань або аналітики, якщо ви не надаєте нам на це дозвіл. Ми можемо надавати цим партнерам інформацію про поширення й ефективність їхньої реклами, але не дані, за якими можна ідентифікувати вашу особу, або якщо ми об’єднали інформацію, і за нею вас ідентифікувати неможливо.
Офіційні запити. Ми можемо отримувати доступ до вашої інформації, зберігати й передавати її у відповідь на офіційний запит (наприклад, ордер на обшук, судове розпорядження чи повістку), якщо вважатимемо, що запит зроблено на законних підставах. Це може також включати відповідь на правомірні запити, якщо ми добросовісно вважатимемо, що відповідь на такий запит вимагається законодавством цієї юрисдикції, якщо вона має наслідки для користувачів, які там проживають, і узгоджується з міжнародними стандартами. Крім того, ми можемо отримувати доступ до інформації, а також зберігати й передавати її в тому випадку, якщо в нас є достатні підстави вважати її необхідною для: протидії шахрайству або іншій незаконній діяльності; захисту самих себе, вас та інших осіб, у тому числі під час розслідування; запобігання смерті або безпосередній загрозі здоров’ю. Наприклад, ми можемо надавати інформацію стороннім партнерам про надійність вашого облікового запису, щоб запобігти шахрайству й незаконному використанню наших Сервісів і Сервісів Facebook і не тільки. Ми можемо дозволити перегляд, обробку та збереження інформації про вас на тривалий термін, якщо вона стане предметом юридичного запиту чи зобов’язання, розслідування державними органами або розслідування на предмет можливих порушень наших умов чи політики, а також в інших випадках для запобігання шкоди. Ми можемо також зберігати інформацію з облікових записів, вимкнених за порушення наших умов щонайменше впродовж року, щоб запобігти повторному зловживанню або іншим порушенням наших умов.
Об’єднані дані або дані без персональної інформації. Ми можемо також розкривати об’єднану інформацію або таку, за якою вас неможливо ідентифікувати, третім особам і афілійованим особам, які можуть, зокрема, використовувати її для аналітики, виявлення тенденцій і аналізу з метою покращення й надання наших продуктів і послуг, а також продуктів і послуг Компаній Facebook.

IV. Юридичні підстави для обробки даних
Ми збираємо, використовуємо й передаємо дані, які є в нашому розпорядженні, описаними вище способами:
  • для виконання наших Умов надання послуг;
  • для виконання наших обов’язків, передбачених законом;
  • для захисту наших законних інтересів (або законних інтересів інших осіб), зокрема наших інтересів щодо створення інноваційного, персоналізованого, безпечного та прибуткового Сервісу для наших користувачів і партнерів, крім випадків, коли потреби захисту ваших інтересів або основоположних прав і свобод у зв’язку з обробкою ваших даних переважають такі інтереси.

V. Як ви можете реалізувати свої права, надані вам відповідно до Загального регламенту захисту даних?
За Загальним регламентом захисту даних ви маєте право на отримання, коригування, переміщення й стирання ваших даних, а також право на обмеження й не схвалення певної обробки ваших даних. До таких прав відносяться:
  • якщо ви погодилися на прямий маркетинг, право заперечувати проти обробки нами ваших персональних даних із цією метою, яким ви можете скористатися за допомогою посилання «відписатися» в маркетингових повідомленнях; і
  • право заперечувати проти обробки нами ваших даних, коли ми діємо у власних законних інтересах або інтересах третьої особи; щоб здійснити це право, ви можете надіслати нам запит на видалення вашого облікового запису в будь-який момент.

VI. Збереження даних, деактивація й видалення облікового запису
Ми зберігаємо дані, доки вони не стануть непотрібними для надання наших Сервісів або доки не буде видалено обліковий запис – залежно від того, яка з цих подій відбудеться раніше. Це визначається в індивідуальному порядку, який залежить від характеру даних, мети їх збору й обробки, а також відповідно до юридичної або оперативної потреби зберігання даних.
Ви можете видалити свій обліковий запис у будь-який момент. Коли ви видалите свій обліковий запис, ми видалимо ваші публікації. Якщо ви не бажаєте видаляти свій обліковий запис, але бажаєте тимчасово припинити використовувати Workplace Standard, ми можемо запропонувати вам деактивувати свій обліковий запис. Щоб більше дізнатися про видалення свого облікового запису, натисніть тут, а щоб дізнатися про деактивацію облікового запису, натисніть тут. Видалення даних, які зберігаються в системах резервного копіювання, може тривати до 90 днів. Ваша інформація не буде доступною у Workplace упродовж цього періоду.

VII. Як отримати доступ до інформації, яку ми про вас зберігаємо, і змінити її?
Засоби керування, отримання й переміщення ваших даних є в загальних налаштуваннях облікового запису Workplace.
Ви можете отримувати, коригувати або видаляти інформацію, яку передали до Сервісів за допомогою наданих нами засобів Сервісів (наприклад, редагування інформації вашого профілю, через Журнал дій або через завантаження та переміщення вашої інформації за допомогою засобу Завантаження вашої інформації, доступного у ваших Налаштуваннях облікового запису). Зміни, які ви вносите до своєї інформації в Сервісах, негайно відображаються у вашій спільноті, але дані зберігатимуться в резервних копіях Facebook упродовж часу, необхідного для комерційних цілей.

VIII. Безпека й захист
Ми використовуємо інформацію, яка є в нашому розпорядженні, щоб допомогти перевірити облікові записи й дії, а також посилити безпеку й захист у Сервісах і Сервісах Facebook і не тільки, наприклад щоб розслідувати підозрілу діяльність або порушення наших умов чи політик. Ми робимо все можливе, щоб захистити ваш обліковий засіб за допомогою команд інженерів, автоматизованих систем і передових технології, зокрема шифрування та машинного навчання. Наприклад, ми можемо розгорнути автоматизовані технології для виявлення образливої поведінки та контенту, наприклад дитячої порнографії, яка може завдати шкоду нашим Сервісам, вам, іншим користувачам або особам. Деякі аспекти Сервісів можуть містити посилання на вміст, що підтримується третіми особами, які не контролюються нами. Ми не відповідаємо за забезпечення конфіденційності сторонніми особами та рекомендуємо, щоб ви переглядали політики конфіденційності на кожному веб-сайті, який відвідуєте.

IX. Як працюють наші глобальні сервіси
Під час надання вам Сервісів і користування послугами сервіс-провайдерів, згаданих у цій Політиці конфіденційності, ви повинні розуміти, що інформація може зберігатися або оброблятися нами в різних регіонах світу. Наприклад, інформацію, зібрану в Європейській економічній зоні (далі – «ЄЕЗ»), може бути передано до країн за межами ЄЕЗ для цілей, описаних у цій політиці. Ми використовуємо стандартні договірні умови, затверджені Європейською Комісією, і спираємося на принципи рішень, які приймає Європейська Комісія щодо деяких країн, у відповідних випадках, при передачі персональних даних з ЄЕЗ до Сполучених Штатів Америки та інших країн.

X. Яким чином ми повідомляємо вас про зміни в цій політиці?
Політика конфіденційності може час від часу оновлюватися. Оновлюючи Політику конфіденційності, ми надсилаємо вам відповідне повідомлення, змінюємо Дату набуття чинності, згадану вище, і публікуємо нову Політику конфіденційності.

XI. Як можна поставити запитання Facebook?
Якщо ви маєте будь-які запитання щодо цієї Політики конфіденційності або бажаєте дізнатися більше про Workplace у цілому, звертайтеся до нас онлайн або пишіть на адресу:
Facebook, Inc.
1601 Willow Road
Menlo Park, CA 94025, USA (США) (якщо ви живете за межами ЄС)
АБО
Facebook Ireland Ltd.
4 Grand Canal Square
Grand Canal Harbour
Dublin 2 Ireland (Ірландія) (якщо ви живете в ЄС).
Ви можете також зв’язатися з особою, відповідальною за захист даних, у компанії Facebook Ireland Ltd.
Діяльність Facebook Ireland Ltd. регулюється в Ірландії організацією Data Protection Commissioner.

Останнє оновлення: 2 вересня 2019 р.

Повідомлення про конфіденційність для мешканців Каліфорнії (дата останньої редакції: 1 липня 2020 р.)

Це Повідомлення про конфіденційність для Каліфорнії (далі – «Повідомлення») поширюється на жителів штату Каліфорнія та доповнює викладену вище Політику конфіденційності Workplace Standard. У ньому описано, як ми збираємо, використовуємо та поширюємо ваші персональні дані і як ви можете реалізувати свої права, передбачені Законом штату Каліфорнія про захист конфіденційності споживачів (далі – «CCPA»).
Терміном «персональні дані» в цьому Повідомленні позначається інформація, яка ідентифікує, описує чи стосується вас або яку можна обґрунтовано пов’язати, прямо чи опосередковано, з вами. До персональних даних не належить інформація, яку об’єднано або неможливо обґрунтовано пов’язати з вами.

Як ми збираємо, використовуємо й передаємо персональні дані
Щоб надавати платформу Workplace Standard (яка включає веб-сайти, додатки та інші онлайн-сервіси Workplace, які називаються «Сервіси»), ми повинні обробляти інформацію про вас, зокрема персональні дані. З урахуванням обмежень, описаних вище в нашій Політиці конфіденційності Workplace Standard, ми можемо поширювати ваші персональні дані з діловою метою. При цьому застосовуються суворі обмеження щодо того, як наші партнери можуть використовувати й розкривати надані нами дані за вашою вказівкою або в інший спосіб відповідно до CCPA. Ми нікому не продаємо жодні ваші персональні дані та ніколи не робитимемо цього.
Щоб дізнатися про види інформації, яку ми збираємо, і способи її використання, перегляньте нашу Політику конфіденційності Workplace Standard. Нижче наведено передбачені CCPA категорії персональних даних, які ми могли зібрати про вас за останні 12 місяців (залежно від того, як ви використовуєте Сервіси), а також відомості про те, як ми використовуємо такі дані та кому передаємо їх.

Категорії персональних даних, які ми збираємо, можуть включати:Приклади використання персональних даних включають:Сторони, які можуть отримати доступ до кожної категорії персональних даних, включають:
  • особисті дані;
  • інформацію про діяльність в Інтернеті або іншій електронній мережі;
  • інформацію про геодані, зокрема про точне розташування пристрою, якщо ви вирішили дозволити нам збирати такі дані;
  • аудіо- або візуальну інформацію, зокрема фото, якщо ви або інші користувачі вирішили надати такі дані;
  • інформацію про професію або зайнятість, якщо ви вирішили надати такі дані; та
  • інформацію, отриману з інших персональних даних про вас, яка може включати ваші вподобання, інтереси та іншу інформацію, що використовується для персоналізації вашої взаємодії.
  • надання, персоналізацію та покращення наших Сервісів;
  • надсилання вам маркетингових повідомлень;
  • сприяння захисту, безпеці та цілісності; і
  • взаємодію з вами.
  • спільноту, для якої ви поширюєте інформацію та з якою спілкуєтеся за допомогою Сервісів;
  • компанію, яка контролює свою спільноту Workplace відповідно до Умов надання послуг Workplace Standard;
  • користувачів та облікові записи, для яких інші поширюють контент про вас;
  • партнерів, зокрема партнерів, які використовують наші аналітичні послуги, рекламодавців, партнерів з вимірювання, партнерів, що пропонують товари й послуги в наших Сервісах, продавців і постачальників послуг;
  • сторонні додатки, веб-сайти або інші сервіси, до яких ви можете підключитися за допомогою Сервісів;
  • нових власників (у разі переходу всіх Сервісів, їх частини чи ресурсів у власність або під контроль нового власника);
  • правоохоронні органи та треті сторони, які мають право на отримання доступу до даних згідно з офіційним запитом;

Докладніше про те, як ми обробляємо інформацію, а також про інші види персональних даних, які ми збираємо, можна дізнатися з нашої Політики конфіденційності Workplace Standard.

Джерела персональних даних
Ми отримуємо персональні дані з інформації, наданої вами та іншими користувачами, вашими пристроями та нашими партнерами. Категорії джерел, з яких ми збираємо та отримуємо персональні дані, включають:
  • Вас. Ми збираємо контент та іншу інформацію, яку ви надаєте нам під час використання Сервісів, зокрема коли ви реєструєте обліковий запис, створюєте або поширюєте контент, а також обмінюєтеся повідомленнями чи спілкуєтеся з іншими користувачами. Сюди може входити інформація про контент, який ви надаєте, як-от дата створення файлу. Ми збираємо також інформацію про те, як ви використовуєте наші Сервіси, наприклад тип контенту, який ви переглядаєте або з яким взаємодієте, а також частоту й тривалість ваших дій. Ми також збираємо інформацію про користувачів і групи, з якими ви пов’язані, і спосіб вашої взаємодії з ними, наприклад, з якими користувачами ви найчастіше обмінюєтеся повідомленнями або в яких групах полюбляєте поширювати контент.
  • Інших користувачів. Ми можемо також отримувати повідомлення й інформацію, яку інші особи надають під час використання Сервісів. Вони можуть містити інформацію про вас, наприклад, коли інші користувачі поширюють або коментують ваше фото, надсилають вам повідомлення або завантажують, синхронізують чи імпортують вашу контактну інформацію.
  • Ваші пристрої. Ми можемо збирати інформацію з комп’ютерів, телефонів чи інших пристроїв, на яких ви встановлюєте наші Сервіси або отримуєте до них доступ. Ми можемо асоціювати або пов’язувати інформацію, яку збираємо з ваших різних пристроїв. Це допомагає нам узгоджено надавати Сервіси на різних пристроях.
  • Компанії Facebook. Ми можемо отримувати інформацію від інших компаній Facebook (до складу яких входять WhatsApp і Oculus) з діловою метою, що допомагає нам забезпечувати інноваційну, відповідну, узгоджену й безпечну взаємодію в усіх продуктах компанії Facebook, якими ви користуєтесь. Для цієї мети ми також обробляємо інформацію про вас, отриману різними компаніями Facebook відповідно до чинного законодавства та наших правил і правил.
  • Партнерів. Ми можемо також отримувати інформацію про вас і ваші дії всередині та за межами Workplace від наших партнерів, наприклад від партнера, з яким ми разом пропонуємо вам сервіси.

Як ви можете реалізувати свої права, передбачені CCPA?
Згідно із CCPA ви маєте такі права:
  • Право знати. Ви маєте право запитувати інформацію про те, які персональні дані ми збираємо, використовуємо або розкриваємо, а також інформацію про наші методи обробки даних.
  • Право вимагати видалення даних. Ви маєте право вимагати видалення персональних даних, отриманих нами від вас.
  • Право на відсутність дискримінації. Ми не будемо дискримінувати вас за реалізацію будь-якого з цих прав.
Щоб реалізувати своє право знати або право вимагати видалення даних, натисніть тут.
Зверніть увагу, що з метою захисту вашої інформації й цілісності наших Сервісів ми можемо вимагати підтвердження вашої особи перед обробкою запиту. У деяких випадках нам може знадобитися додаткова інформація для підтвердження вашої особи, наприклад виданий органом державної влади документ, що посвідчує особу.
Відповідно до CCPA ви можете реалізувати ці права самостійно або призначити уповноваженого агента для подання запитів від вашого імені. Зазвичай для спрощення подання запитів використовуються автоматизовані інструменти, доступні у вашому обліковому записі, захищеному паролем.

Зв’яжіться з нами, щоб отримати додаткову інформацію.
Якщо у вас залишилися запитання щодо цього Повідомлення або того, як ви можете реалізувати свої права відповідно до CCPA, зв’яжіться з нами.